Na cca 20 ks mandľového goji s bielou čokoládou potrebujete:
- 100 g mandlí
- 1 PL práškového cukru
- 150 g bielej čokolády
- ¼ čl škorice
- 15 g goji – najemno nakrájané
Postup:
Mandle opražíme na panvici, pridáme práškový cukor a necháme skaramelizovať. V izbovej teplote necháme vychladnúť. Bielu čokoládu si roztopíme nad vodným kúpeľom, keď sa nám pomaličky pekne roztopí, pridáme škoricu, mandle a goji. Poriadne premiešame.
Na plech vystlaný papierom na pečenie si lyžičkou spravíme z masy ako-také kôpky. Necháme stuhnúť, ak ľúbite tieto dobrôtky studené, dajte ich stuhnúť do mrazničky alebo chladničky.
Lemon Cake (250g) – Schär
4,49€ s DPHFlapjack – (100g) – Tomm ‘s
1,89€ s DPHWaffle (Soft Waffeln) – (100g) – Schär
3,99€ s DPHPáči sa ti tento recept? Budeme radi, ak nám o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Ak recept aj vyskúšaš, neváhaj sa s nami podeliť s výsledkom na Instagrame alebo Facebooku a označením @bezlepkac. My ho radi prezdieľame a uvidia ho aj ostatní bezlepkáči!
Pre ďalšiu inšpiráciu si pozri všetky bezlepkové recepty. Prípadne si pozri bezlepkové produkty na e-shope.
Nechaj hodnotenie