Mandľové goji s bielou čokoládkou

Na cca 20 ks mandľového goji s bielou čokoládou potrebujete:

100 g           Mandlí

1 PL           práškového cukru

150 g           bielej čokolády

¼ čl            škorice

15 g             Goji – najemno nakrájané


 

Postup:

Mandle opražíme na panvici, pridáme práškový cukor a necháme skaramelizovať. V izbovej teplote necháme vychladnúť. Bielu čokoládu si roztopíme nad vodným kúpeľom, keď sa nám pomaličky pekne roztopí, pridáme škoricu, mandle a goji. Poriadne premiešame.

Na plech vystlaný papierom na pečenie si lyžičkou spravíme z masy ako-také kôpky. Necháme stuhnúť, ak ľúbite tieto dobrôtky studené, dajte ich stuhnúť do mrazničky alebo chladničky.

 

 

 

Zobraziť všetky bezlepkové recepty.

Hodnotenie
[Total: 0 Average: 0]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *