Na cca 20 ks mandľového goji s bielou čokoládou potrebujete:
100 g Mandlí
1 PL práškového cukru
150 g bielej čokolády
Darčekový poukaz v hodnote 20 €, 30 € alebo 50 €
20,00€ – 50,00€ s DPHWaffle (Soft Waffeln) – (100g) – Schär
3,99€ s DPHChoco butterkeks (130g) – Schär
3,99€ s DPH¼ čl škorice
15 g Goji – najemno nakrájané
Postup:
Mandle opražíme na panvici, pridáme práškový cukor a necháme skaramelizovať. V izbovej teplote necháme vychladnúť. Bielu čokoládu si roztopíme nad vodným kúpeľom, keď sa nám pomaličky pekne roztopí, pridáme škoricu, mandle a goji. Poriadne premiešame.
Na plech vystlaný papierom na pečenie si lyžičkou spravíme z masy ako-také kôpky. Necháme stuhnúť, ak ľúbite tieto dobrôtky studené, dajte ich stuhnúť do mrazničky alebo chladničky.
Zobraziť všetky bezlepkové recepty.
Nechaj hodnotenie