Na cca 20 ks mandľového goji s bielou čokoládou potrebujete:
100 g Mandlí
1 PL práškového cukru
150 g bielej čokolády
¼ čl škorice
15 g Goji – najemno nakrájané
Postup:
Mandle opražíme na panvici, pridáme práškový cukor a necháme skaramelizovať. V izbovej teplote necháme vychladnúť. Bielu čokoládu si roztopíme nad vodným kúpeľom, keď sa nám pomaličky pekne roztopí, pridáme škoricu, mandle a goji. Poriadne premiešame.
Na plech vystlaný papierom na pečenie si lyžičkou spravíme z masy ako-také kôpky. Necháme stuhnúť, ak ľúbite tieto dobrôtky studené, dajte ich stuhnúť do mrazničky alebo chladničky.
Zobraziť všetky bezlepkové recepty.
[Total: 0 Average: 0]