Náročnosť: nízka
Dĺžka prípravy: 60min
Ingrediencie:
- Bielok 3 ks
- Práškový cukor 210 g
- Kokosová múčka 150 g
Krém:
Biscotti del mattino (400g) – Nutri Free
3,99€ s DPHGnocchi – zemiakové noky (300g) – Schär
3,59€ s DPHMini Grissini tyčinky (180g) – Nutri Free
3,29€ s DPH- Kryštálový cukor 300 g
- Smotana na šľahanie 400 ml
- Maslo 250 g
Postup:
Bielka s cukrom vyšľaháme nad parou, pridáme kokos a takto hotovú hmotu natrieme do do laskonkovej formy.
Sušíme v rúre na 120°C asi 15 min., potom teplotu stiahneme na 80°C a dosušíme do tvrda asi ďaľších 30 min.
Kryštálový cukor necháme skaramelizovať, zalejeme ho smotanou na šľahanie a za stáleho miešania úplne rozpustíme všetky vzniknuté hrudky a necháme vychladiť.
Maslo vymiešame do peny a postupne pridáme karamelovú šľahačku.
Laskonky plníme vreckom, alebo plniacou pištolou krémom a zlepíme druhým kusom.
Môžeme podávať, dobrú chuť!
Nechaj hodnotenie