Karé v marináde

karé v marináde

Marináda

  • 4 vajíčka
  • 1 lyžička mletej červenej papriky sladkej
  • 1 lyžička čierneho korenia
  • 2 lyžičky vegety
  • 2 lyžice Solamilu, majzeny alebo zemiakového škrobu
  • 1 lyžica plnotučnej horčice
  • 5 strúčikov cesnaku
  • chilli podľa obľuby

1 kg bravčového karé alebo krkovička (neodporúčam stehno, je moc suché na tento recept.

 


  1. Vajíčka si rozmiešame vidličkou a potom pridáme všetky koreniny.
  2. Mäso nakrájame na asi 1cm hrubé plátky.
  3. Mäso naklepeme.
  4. Takto pripravené mäso vložíme do marinády a následne do chladničky. Takto naložené mäso v marináde musí byť naložené minimálne 2 dni a potom ho môžeme vyprážať na panvici.
  5. Podávame s chlebom chrenom a uhorkami.
Hodnotenie
[Total: 0 Average: 0]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *