Bezlepkové cestoviny Cornito v akcii od 1,29€ a doprava 🚙 nad 60€ zadarmo.

Gaštanové medvedie labky

bezlepkové medvedie labky

AutorAndrejKategóriaKoláče a dezertyNáročnosťNízka

Dnes sme si pripravili recept na bezlepkové medvedie labky s gaštanovým pyré. Trochu netradičný recept aj pre nás. Avšak výsledok stojí zato!

Počet porcií50
Čas prípravy30 minČas varenia12 minCelkový čas42 min

 125 g masla
 70 g práškového cukru
 1 ks vajce
 2 PL kakaa
 1 štipka prášku do pečiva
 200 g gaštanové pyré
 180 g bezlepkovej múky (Promix)

1

Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme pevné cesto, ktoré dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky.

2

Následne plníme nevymastené formičky po vrch.

3

Pečieme približne 12 minút na 180 °C.

4

Po upečení vyklopíme a obaľujeme v práškovom cukre.

Páči sa ti tento recept? Budeme radi, ak nám o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Ak recept aj vyskúšaš, neváhaj sa s nami podeliť s výsledkom na Instagrame alebo Facebooku a označením @bezlepkac. My ho radi prezdieľame a uvidia ho aj ostatní bezlepkáči!

Pre ďalšiu inšpiráciu si pozri všetky bezlepkové recepty. Prípadne si pozri bezlepkové produkty na e-shope.

Ingredients

 125 g masla
 70 g práškového cukru
 1 ks vajce
 2 PL kakaa
 1 štipka prášku do pečiva
 200 g gaštanové pyré
 180 g bezlepkovej múky (Promix)

Directions

1

Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme pevné cesto, ktoré dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky.

2

Následne plníme nevymastené formičky po vrch.

3

Pečieme približne 12 minút na 180 °C.

4

Po upečení vyklopíme a obaľujeme v práškovom cukre.

Gaštanové medvedie labky

Čo o nás hovoria zákazníci?

Andrej Laciak majiteľ a redaktor na Bezlepkáč.sk. Už skoro 10 rokov píšem recepty, články, informácie o bezlepkovej diéte.
[]