Dnes sme si pripravili recept na bezlepkové medvedie labky s gaštanovým pyré. Trochu netradičný recept aj pre nás. Avšak výsledok stojí zato!
Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme pevné cesto, ktoré dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky.
Následne plníme nevymastené formičky po vrch.
Pečieme približne 12 minút na 180 °C.
Po upečení vyklopíme a obaľujeme v práškovom cukre.
Páči sa ti tento recept? Budeme radi, ak nám o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Ak recept aj vyskúšaš, neváhaj sa s nami podeliť s výsledkom na Instagrame alebo Facebooku a označením @bezlepkac. My ho radi prezdieľame a uvidia ho aj ostatní bezlepkáči!
Pre ďalšiu inšpiráciu si pozri všetky bezlepkové recepty. Prípadne si pozri bezlepkové produkty na e-shope.
Ingredients
Directions
Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme pevné cesto, ktoré dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky.
Následne plníme nevymastené formičky po vrch.
Pečieme približne 12 minút na 180 °C.
Po upečení vyklopíme a obaľujeme v práškovom cukre.
Poznali sme iba klasicke orechove medvedie labky, odkedy sme skusili vas recept, ine uz nepeciem. Su super!
Ďakujeme za komentár. Tešíme sa, že sa Vám recept páči. 🙂
Nakoľko máme vlastné gaštany, teším sa, že môžem vyskúšať pre celiatika aj niečo iné. s gaštanmi. Orechové medvedie labky sú mojou peknou spomienkou na každé Vianoce, na časy dávno minulé, lepšie ako dnes, keď všetko voňalo škoricou, kokosom, vanilkou a všade vládlo akési čarovné teplo domova. Ďakujem za recept. S úctou. Kvetina
Rado sa stalo, dúfam, že Vám recept bude chutiť. 🙂