Linecké koláčiky sú klasika , ktorá k Vianociam patrí. Ak by ste však chceli trochu zmodernizovať tradíciu, ponúkam vám obmenu - úžasná kombinácia čokolády s chuťou marhúl. Ak máte radi sacher tortu, vyskúšajte - neoľutujete.
Všetky suroviny zmiešajte na hladké kompaktné cesto, nechajte odstáť v chlade minimálne 30 min., môžete aj cez noc.
Cesto vyvaľkajte na cca 3-4 mm, vykrajujte tvary a upečte pri teplote 170 stupňov 8-10 min.
Nakoniec spojte marhuľovým lekvárom a namočte do čokolády.
Páči sa ti tento recept? Budeme radi, ak nám o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Ak recept aj vyskúšaš, neváhaj sa s nami podeliť s výsledkom na Instagrame alebo Facebooku a označením @bezlepkac. My ho radi prezdieľame a uvidia ho aj ostatní bezlepkáči!
Pre ďalšiu inšpiráciu si pozri všetky bezlepkové recepty. Prípadne si pozri bezlepkové produkty na e-shope.
Ingredients
Directions
Všetky suroviny zmiešajte na hladké kompaktné cesto, nechajte odstáť v chlade minimálne 30 min., môžete aj cez noc.
Cesto vyvaľkajte na cca 3-4 mm, vykrajujte tvary a upečte pri teplote 170 stupňov 8-10 min.
Nakoniec spojte marhuľovým lekvárom a namočte do čokolády.
Nechaj hodnotenie