Bezlepkové cestoviny Cornito v akcii od 1,29€ a doprava 🚙 nad 60€ zadarmo.

Nepečená čokoládová rolka

bezlepková nepečená roláda

AutorVeroničkaKategóriaKoláče a dezertyNáročnosťNízka

Recept na nepečenú čokoládovú rolku s piškótami a orechami je ideálnym receptom, pre tých, ktorý nemajú pečenie úplne v malíčku alebo sa im jednoducho pri sporáku nechce tráviť hodiny.
Postup je jednoduchý, všetko zmiešať, obaliť v kokose a voilà - "koláč" je na svete!

Počet porcií15
Čas prípravy5 minČas varenia15 minCelkový čas20 min

 100 g bezlepkových piškót
 80 g vlašských orechov
 1 ks vajce
 100 g práškového cukru
 25 g holandského kakaa
 120 g masla
 strúhaný kokos na obalenie

1

Vymiešame si vajíčko spolu s práškovým cukrom a holandským kakaom.

2

V hrnci nad parou si rozpustíme maslo a pridáme vaječnú zmes. Pár minút prevaríme.

3

Pridáme nasekané vlašské orechy a poriadne premiešame.

4

Pridáme nasekané piškóty a opäť premiešame.

5

Zmes preložíme na vymastený alobal a vytvarujeme valec v priemere približne 6 cm.

6

Takto vytvarovaný valec preložíme na potravinovú fóliu, ktorú sme si vysypali strúhaným kokosom a poriadne ho v ňom obalíme. Nakoniec ho do fólie zabalíme a dáme do chladničky stuhnúť.

7

Krájame na tenké plátky.

Páči sa ti tento recept? Budeme radi, ak nám o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Ak recept aj vyskúšaš, neváhaj sa s nami podeliť s výsledkom na Instagrame alebo Facebooku a označením @bezlepkac. My ho radi prezdieľame a uvidia ho aj ostatní bezlepkáči!

Pre ďalšiu inšpiráciu si pozri všetky bezlepkové recepty. Prípadne si pozri bezlepkové produkty na e-shope.

Ingredients

 100 g bezlepkových piškót
 80 g vlašských orechov
 1 ks vajce
 100 g práškového cukru
 25 g holandského kakaa
 120 g masla
 strúhaný kokos na obalenie

Directions

1

Vymiešame si vajíčko spolu s práškovým cukrom a holandským kakaom.

2

V hrnci nad parou si rozpustíme maslo a pridáme vaječnú zmes. Pár minút prevaríme.

3

Pridáme nasekané vlašské orechy a poriadne premiešame.

4

Pridáme nasekané piškóty a opäť premiešame.

5

Zmes preložíme na vymastený alobal a vytvarujeme valec v priemere približne 6 cm.

6

Takto vytvarovaný valec preložíme na potravinovú fóliu, ktorú sme si vysypali strúhaným kokosom a poriadne ho v ňom obalíme. Nakoniec ho do fólie zabalíme a dáme do chladničky stuhnúť.

7

Krájame na tenké plátky.

Nepečená čokoládová rolka

Čo o nás hovoria zákazníci?

[]